Norveç Schengen Vizesi Nasıl Alınır?

 

Norveç Schengen Vizesi Nasıl Alınır?

Mükemmel bir Avrupa ülkesi olan Norveç için norveçschengen vizesi nasıl alınır? Sorusu sıkça sorulur. Çoğu prosedürle benzer olan Norveç vize başvurusu için ihtiyacınız olan evraklar arasında ilk olarak pasaport vardır. Seyahatten sonra 3 ay daha geçerli olmalıdır ve 2 sayfası boş olmalıdır. Son 6 ay içerisinde edindiğiniz 1 biometrik fotoğraf, vize başvuru formu, nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi, seyahat belgeler, rezervasyon bilgileri de gereklidir.

Seyahat sağlık sigortası ve banka hesabının 3 aylık dökümünü almalısınız. Diğer belgeler ise, Norveç'i ziyaret etme amacınıza göre değişir. Çalışanlar için farklı evraklar istenebilir. Bu evraklarla birlikte vize ücretinizi de hazırlamalısınız. Başvuru için diplomatik temsilciliklerden mutlaka randevu almalısınız. Vize işleminiz 15 iş gününde sonuçlanacaktır.

https://www.schengenvize.net/norvec-schengen-vizesi/

Yorumlar

  1. Nice article!
    Get full information about the United Arab Emirates and check emirates id status easily by visiting the site https://emiratesids.com/ and other topics as SEWA Bill Payment, SEWA Bill Check, Nol card balance check, RTA fines, etc.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder